Пропонуємо гарні та зносостійкі секційні ворота замість ролетів. Пропонуємо різні фактури та кольори

Пропонуємо гарні та зносостійкі секційні ворота замість ролетів. Пропонуємо різні фактури та кольори

07.04.2020 Выкл. Автор admin

Варіанти секційних воріт замість ролетів

Компанія «R-Premium» відома як виробник гаражних воріт. Ми шукаємо та знаходимо оптимальні рішення кожному об’єктові. Знаємо, що на гаражні ворота луцьк ціна низька, але пропонуємо секційну систему. Вона має міцну конструкцію з торсійними пружинами або пружинами розтягнення, яка розрахована на 12 років роботи до техогляду. Ми зашиваємо полотно тришаровими чи прозорими панелями, які добре тримають тепло, оскільки між листами сталі помістили утеплювач. Розташовуємо ущільнювач по периметру отвору, щоб в приміщення не потрапляв вітер. Наша ворота стають вашим бар’єром від непогоди. Якщо хочете бачити через вікно, що відбувається надворі, поки знаходитесь в гаражі, ми запропонуємо цікаве доповнення. Можемо встановити панорамні секції. Запропонуємо вікна маленьких, середніх чи великих розмірів.

Варіанти секційних воріт:

  • Панорамні – з прозорими секціями, які пропускають денне світло.
  • Глухі – з тришаровими панелями без додаткових аксесуарів.
  • З хвірткою – на випадок, якщо треба облаштувати вхід пішоходові.

Гаражні ролети бережуть майно від уваги грабіжників. Секційні ворота виконують не тільки захисну, а й декоративну функцію. Можемо пофарбувати полотно в один з двохсот відтінків за RAL. Пропонуємо панелі з фактурою під дерево, шершаву штукатурку та гладку поверхню, щоб ворота біли приємними на дотик. Якщо шукаєте панелі з широкими чи вузькими смугами, теж можете звертатись до нас.

Варіанти виготовлення воріт:

  • 7 типів панелей – з широкою, вузькою, верхньою чи нижньою смугою, а також гладка поверхня та фільонка.
  • 200 варіантів кольорів, включно з палітрою «під дерево» — «золотий дуб», «старий дуб», «темний дуб».
  • Поєднання панорамних панелей з тришаровими для досягнення декоративного ефекту.
  • 3 фактури – під дерево, штукатурку, гладку поверхню.
  • Врізані аксесуари – хвіртки, вікна, лази, решітки вентиляції  тощо.

Ціни на ворота у Луцьку залежать від типу конструкції, розмірів, дизайну та способу управління. Щоб дотримати розрахунок вартості особисто чи за телефоном зверніться до менеджера R-Premium. Наш представник назве ціну, яка не зміниться в процесі виробництва та монтажу.

Приймаємо заявки на виготовлення воріт телефоном: +38 (050) 696-01-01. Якщо забажаєте отримати консультацію після 18:00, ми не зможемо допомогти. Наші менеджери відповідають на будь-які запитання з 09:00 до 18:00. Щоб поспілкуватись з ними особисто, приїздіть у виставкову залу за адресою: м. Київ, вул. Паїсія Кайсарова, 7. Додатково можете переглянути приклади готових гаражних воріт на офіційному сайті компанії-виробника.