Основні складові комфортного спального місця

Основні складові комфортного спального місця

21.04.2021 Выкл. Автор admin

І молоді люди, і літні дуже часто страждають вранці від недосипання, із-за болю в спині складно увійти до ритму дня. Але таке погане самопочуття і здоров’я можна поправити хорошим матрацом.

Як ми вже говорили вище, хороший матрац не обов’язково повинен коштувати цілий стан. Хороший варіант — це комбінація якісних антиалергенних наповнювачів, тканин і надійного внутрішнього блоку. В наші дні розвитку високих технологій, виробництво матраців постійно удосконалюється і покращується. І це Ви могли помітити по такому широкому разнообразую моделей, які з кожним роком ще розширюються.

Більше того, сучасні недорогі матраци https://matrasin.kiev.ua/ua/kupit-matras-ortopedicheskiy-kiev/nedorogie-matrasy/ використовують навіть в оздоровчому призначенні. Наприклад, в ортопедичних моделях, де сконструйований незалежний пружинний блок, відбувається точкова дія на тіло людини. Простими словами це можна пояснити, що цей ефект дає можливість хребту приймати фізіологічно правильне положення під час сну. Отже, людина отримує комфортний і здоровий сон.

Складові комфортного спального місця

матрасыВнутрішні пружини. Найпоширенішим видом матраців є матрац з внутрішнім блоком із сталевих пружин. Інші шари між пружинним блоком і Вашим тілом служать для різної міри амортизації. Але не варто вибирати матрац виходячи з кількості шарів, тому що це не означає, що сім шарів краще чим два. Важлива якість пружинного блоку і внутрішніх матеріалів.

Піна. Існують різні пенообразные внутрішні матеріали матраца, які забезпечать потрібні відчуття для кожного з нас. Такий матеріал може бути у вигляді цілісного блоку або складатися з декількох шарів різного типу піни. Сьогодні ми можемо вибирати з різних матеріалів — від пенополиуретана, до натурального латексу. Комфорт індивідуальний, тому існує такий великий вибір.

Основа. Хороша основа — це так само важливо як і хороший матрац. Не кладіть новий матрац на стару основу. При купівлі матраца краще відразу розраховувати і на нову основу, тому що тільки так ці два елементи зможуть забезпечити потрібний комфорт і довговічність. Не забувайте і про подушки. Матрац гарантує правильну підтримку тілу, а подушка — шиї і голові. Якщо Ви спите на боці — Вам може знадобитися більше пружна подушка, що б шия і голова були розслаблені. Якщо Ви спите на спині — придивляйтеся до середньо пружних подушок. А якщо на животі — вибирайте м’яку подушку, і тоді зменшиться напруга шиї.

Матраци повітряні. Такі моделі виглядають як і будь-який інший пружинний матрац, але усередині у нього повітряні капсули. Завдяки ним Ви зможете регулювати свій індивідуальний комфорт.

Футоны. Такий тонкий матрац прекрасний варіант для тих, хто спить на розкладному дивані. За допомогою футона Ви зробите свій диван комфортнішим. Вони бувають з синтетичних матеріалів і пенообразных матеріалів з різними комбінаціями.

Регульовані ліжка. Існують електрично регульовані ліжка, які Ви зможете настроювати під себе, — область ніг і голови виставляються під необхідний нахил. Але для такого ліжка треба вибирати спеціально розроблені матраци, що можуть так гнутися.

Водяні матраци. Сучасні водяні матраци на вигляд теж нічим не відрізняються від звичайних. Усередині нього є капсули для води і плюс шари з різних матеріалів. При виборі такого типу матраца особливу увагу треба приділяти саме якості виробу — уважно дивитеся на шви, що б бути упевненим в довговічності такого матраца.