Монтаж стелі із гіпсокартону

Монтаж стелі із гіпсокартону

05.07.2022 Off By admin

Заповніть шпаклівкою всі стики, а також заглиблення з капелюшками від шурупів. Коли ви все це зробите і шпаклівка висохне, приступайте до шпаклювання всієї стелі. Для цього буде потрібна інша «фінішна» шпаклівка. Така шпаклівка буває різної якості та типу. Найбільш проста і недорога – це масляно-клейова шпаклівка. Її перевага – це низька ціна, а недолік – це запах під час шпаклювання.

Головна особливість фінішної шпаклівки – це те, що її легко можна “шкурити”. Зашкурювати поверхню потрібно дуже якісно, ​​щоб стеля була максимально рівною і гладкою. При необхідності потрібно нанести кілька шарів шпаклівки.

Після цього слід покрити стелю ґрунтовкою. Іноді трапляється так, що після нанесення ґрунтовки на стелі виявляються дрібні недоліки, які просто потрібно буде підшпаклювати і знову підгрунтувати. Ну, ось найважча частина роботи майже добігла кінця. Тепер залишилося пофарбувати стелю. Це зробити досить легко, якщо знати деякі правила. Наприклад, фарбуйте не “хаотично”, а рівними смугами. Для цього використовуйте валик на спеціальній малярній штанзі. Спочатку фарбуйте вздовж, а потім упоперек. Можливо стелю потрібно буде пофарбувати вдвічі.