Все про електролобзики

Все про електролобзики

15.11.2022 Off By admin

Електричний лобзик призначений для розпилювання тонких матеріалів. Які це матеріали? Це може бути керамічна плитка, пластик, скло, камінь чи деревина. Варто купити електролобзик в Україні, якщо Ви займаєтеся фігурним різанням по дереву. Якщо Ви вирішите придбати лобзик, то Ви з легкістю зможете вирізати кола, квадрати та інші геометричні фігури. Лобзик електричний – можливо найпопулярніший інструмент 21 століття.

Часті поломки електролобзиків

Вихід з ладу лобзика – досить часто поширене явище, оскільки використання цього електричного інструменту пов’язане з постійною вібрацією, великою кількістю пилу.
Причиною поломок може стати різкий стрибок напруги в електричній мережі, що також не рідкість. В цьому випадку Вам знадобляться запчастини для електролобзика.

Настільний електричний лобзик, який Ви можете придбати в інтернет-магазині в наші дні, укомплектований захисними засобами, гасниками вібрацій та шуму, а також регулятором швидкостей. На сучасному ринку електроінструменту представлені моделі від різних виробників – Makita, Bosch, Hitachi, Hammer, Metabo, Dewalt та ін. Ціни на електролобзики в наші дні доступні для кожного споживача.

Види лобзиків

Моделі електролобзиків бувають двох типів: акумуляторні чи мережеві. Придбати акумуляторний електролобзик варто, якщо Вам потрібна повна незалежність від електричної мережі та мобільність. Але якщо Ви віддаєте перевагу високій продуктивності та потужності, то краще купити мережевий електричний лобзик.

Ціна на електролобзик залежатиме від того, є професійним чи побутовим. На професійний електролобзик, ціна буде набагато вище, ніж на побутовий електричний лобзик. Крім того, класифікують ці електроінструменти за методом кріплення пилки:

  • З гладким хвостовиком;
  • З хрестоподібним хвостовиком;
  • Хвостовик з отвором.

Купити побутовий електролобзик в Україні – гарне рішення, якщо Ви виконуватимете ним лише короткочасні роботи. Але коли у Вас буде щоденна робота протягом тривалого терміну, то слід придбати професійний електролобзик з підвищеною потужністю.

Вибрати найбільш підходящий інструмент Вам допоможуть менеджери у спеціалізованому магазині. Вони детально дадуть відповідь на всі Ваші запитання щодо тієї чи іншої моделі. Для цього Вам всього лише потрібно зателефонувати за вказаними телефонами і замовити лобзик, що сподобався. Вирішивши купити електролобзик в Україні – переконайтеся, що обрана Вами модель продається “в оригіналі”, уникайте підробок та неякісних китайських копій топ-виробників.